Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Zonnepanelen met de hoogste opbrengst

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor uw huis of uw bedrijf en zoekt u hiervoor een leverancier die deze panelen kan leveren en installeren voor u? Neem dan maar eens contact op met Blackpanel. Want wij zijn de experts op het gebied van zonnepanelen. Wij leveren vrijwel elk paneel dat gangbaar is zoals mono kristallijne en poly kristallijne panelen alsmede de zwarte panelen. Maak gebruik van de voordelen en de lage prijzen die wij aan kunnen bieden.

Een ervaren leverancier van panelen

Wij zijn niet zomaar een leverancier van zonnepanelen. Wij hebben een ruime ervaring en hebben vakmensen in dienst die alles weten van een zonnepaneel. Zij kunnen u de adviezen geven die een juiste keuze mogelijk maken.

Tel daarbij op onze service en het feit dat wij ook een ervaren installateur zijn en u bent Blackpanel goed onder de pannen met uw panelen.

De belastingvoordelen

De overheid wil het gebruik van zonnepanelen graag bevorderen en geeft daarom voordelen weg aan zowel particulieren als ondernemers wanneer men een zonnepaneel aanschaft. Wanneer u als consument een zonnepaneel koopt dan profiteert u van het lage BTW tarief en wanneer u als ondernemer koopt dan komen daar nog eens de regelingen EIA en KIA bovenop. Deze regelingen betekenen dat u de kosten van de panelen kunt opvoeren als investeringen die afgetrokken kunnen worden van het bedrijfsresultaat.

Zonnepanelen

Een ruime keuze aan panelen

Wij hebben een ruime keuze aan zonnepanelen waarbij wij ook graag de adviezen geven welk paneel het beste resultaat geeft. Wij leveren zwarte, mono kristallijne en poly kristallijne panelen welke allemaal hun voor en nadelen hebben. Stel gewoon uw vragen aan ons en wij kunnen u exact aangeven welk zonnepaneel het meest geschikt is voor u. En wij zijn ook eerlijk in onze adviezen. Bij ons staat u als koper voorop en daarom geven wij ook advies om eventueel de goedkoopste zonnepanelen te kopen wanneer dat voor u het beste is.

Neem contact op voor de beste prijs

Zoek niet langer naar een leverancier van zonnepanelen maar bel ons op of vul het formulier in. Wij geven u dan graag een messcherpe offerte die u rustig kunt vergelijken. En uiteraard installeren wij de panelen ook graag voor u in Breda, Eindhoven, Hoeksche Waard, Rotterdam en Tilburg en de rest van Brabant en Zuid-Holland.

Wilt u zeker weten of de panelen op uw dak geplaatst kunnen worden? Geen probleem, wij komen graag bij u langs om het samen met u te bekijken.