Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Zwarte zonnepanelen

Hoog rendement zonnepanelen

Bent u op zoek naar zwarte zonnepanelen en zoekt u hiervoor een leverancier die deze tegen de beste kostprijzen kan leveren en installeren? Neem dan contact op met Blackpanel. Want wij leveren zwarte zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit met het hoogste rendement. Informeer bij ons naar de kostprijs die wij kunnen leveren voor de zwarte panelen en vraag meteen een offerte aan om dit type zonnepanelen ook bij u te laten installeren.

Een leverancier die de zon ziet

Blackpanel is de specialist in zonnepanelen in de breedste zin. Wij leveren vrijwel alle panelen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn zoals zwarte en blauwe panelen, Monokristallijne en polykristallijne panelen. Ons personeel levert vakwerk en weet hoe de panelen op de juiste manier geïnstalleerd moeten worden. Wij geven bovendien ook nog eens de garantie voor de beste prijs.

De voordelen van zonnepanelen

Het mag duidelijk zijn dat Zonnepanelen voordelen bieden tegenover andere energie bronnen. Ze zijn duurzaam, energie besparend en milieuvriendelijk.

De panelen nemen een steeds groter aandeel in het totale energie verbruik in Nederland. Het is daarom goed te weten wat de mogelijkheden allemaal zijn als u Zonnepanelen overweegt op het dak van uw huis.

Zwarte of blauwe panelen?

Veel kopers van zonnepanelen vragen zich nog steeds af of ze nu zwart gekleurde of blauwgekleurde zonnepanelen moeten kopen. Het hangt er een beetje vanaf, want beide hebben hun voor en nadelen. De zwart gekleurde zien er mooier uit en de monokristallijn cellen zijn iets effici├źnter dan de blauwe. Ze zijn echter wel enigszins duurder en geven een ietwat mindere opbrengst in de zomermaanden dan de blauwe panelen. Een blauw zonnepaneel is goedkoper, is sneller terugverdiend maar ziet er aanzienlijk minder mooi uit dan een zwart zonnepaneel.

Maak gebruik van de belastingvoordelen

Zonnepanelen op het dak betekent belastingvoordeel. Met een zonnepaneel op uw dak krijgt u een lagere BTW als particulier. Als ondernemer zijn er nog meer voordelen te verkrijgen. U komt dan in aanmerking voor de EIA, Energie Investerings Aftrek en voor een KIA, Kleinschaligheid Investering Aftrek. Maak gebruik van deze voordelen door ons op uw woning of bedrijf de zwarte zonnepanelen te laten installeren.

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten van onze zwarte zonnepanelen? Neem dan contact met ons op. Wij laten u graag zien wat de voordelen zijn van deze zwarte panelen en geven u een messcherpe offerte voor de levering en installatie van de panelen op uw dak. Verzeker u van top kwaliteit en de beste service door deze zwarte zonnepanelen door onze specialisten bij u laten te laten monteren.