Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

De beste zonnepanelen op uw dak

Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen en zoekt u een zwart zonnepaneel voor de beste prijs met de beste kwaliteit? Informeer dan eens naar de zwarte zonnepanelen die Blackpanel in het assortiment heeft. Want wij leveren het beste zwarte zonnepaneel voor de beste prijs en installeren deze ook professioneel op uw dak. Profiteer van onze kortingen en andere aanbiedingen en maak gebruik van de voordelen die u als particulier en ondernemer kunt krijgen van de belastingdienst.

De leverancier die het zonnetje laat schijnen

Blackpanel is niet zomaar een gewone leverancier van zonnepanelen. Wij leveren uitsluitend top kwaliteit en installeren de panelen zelf met onze goed opgeleide vakmensen. Wij leveren de beste service die u maar wensen kunt en wij staan klaar voor u om die service te verlenen wanneer u deze nodig heeft. Maak gebruik van onze vakkennis en aanbiedingen en informeer naar onze mogelijkheden.

Zwarte zonnepaneel

De zonnepanelen en hun voordelen

Een zonnepaneel op uw dak biedt een groot aantal voordelen. U helpt namelijk niet alleen mee aan een beter milieu, maar ook zorgt u ervoor dat u minder energie verbruikt en dus enorm bespaart op uw energiekosten. En dat is nog niet het enige. De overheid reikt u graag de helpende hand toe om het extra voordelig voor u te maken met belastingvoordelen.

De keuze tussen zwarte en blauwe panelen

De grote vraag is toch vaak of er een zwarte zonnepaneel of een blauwe aangeschaft moet worden. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals de wens die u heeft voor het aangezicht van de panelen. Het zwarte paneel ziet er mooier uit maar is wel duurder en is ook iets minder effectief in de energie opbrengst. Een blauw paneel levert meer energie, is goedkoper dan de zwarte maar ziet er wel minder mooi uit op uw dak.

Belastingvoordelen zonnepanelen

Wanneer u het zwarte zonnepaneel laat installeren op uw dak dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen. Als particulier betaald u namelijk het lage BTW tarief en als ondernemer kunt u gebruik maken van de EIA en KIA regels. Dit zijn regelingen voor energie investeringsaftrek en kleinschaligheid investering aftrek. Koopt u bij ons een zwart zonnepaneel dan kunt u gebruik maken van deze voordelen. Laat die kans dus niet liggen zolang deze nog geldig is.

Bestel uw zonnepanelen

Twijfel niet langer en neem contact op met ons. Wij geven u een geheel vrijblijvende offerte voor uw zwarte zonnepaneel die u rustig kunt vergelijken.

Laat u ervan overtuigen dat wij u het zonnepaneel kunnen leveren en installeren die u zoekt en profiteer van al onze aanbiedingen en kortingen.