Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Zwarte zonnepanelen particulieren

Zonnepanelen voor uw woning

Iedereen die als particulier overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor een woning vraagt zich ongetwijfeld af hoe de kosten zich zullen verhouden met de opbrengsten.

Het uiteindelijke resultaat is van veel factoren afhankelijk en wij willen u graag een handje helpen om de hoogte van het rendement voor uw zonnepanelen inzichtelijk te maken. Wij kunnen u laten zien wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten zonnepanelen, waardoor u ook inzicht krijgt in de besparing ten opzichte van uw huidige energierekening.

Een persoonlijk advies

Wij komen graag bij u langs om voor u uit te rekenen wat uw besparing zal zijn wanneer u bij ons uw zonnepanelen aanschaft. Wij maken hiervoor gebruik van speciale software die aan de hand van talloze factoren precies bepaalt wat de opbrengst zal zijn, zodat wij u een persoonlijk advies op maat kunnen geven.

Particulieren

De energie spaarregeling

Wilt u zonnepanelen aanschaffen maar ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen? Dan heeft de overheid een verrassing voor u. Wanneer uw woning ouder is dan twee jaar kunt u gebruik maken van de Energiespaarregeling. Met deze regeling kunt een een lening afsluiten tegen een lage rente om zodoende toch uw zonnepanelen aan te schaffen. Deze regeling geldt alleen wanneer u naast de zonnepanelen ook andere maatregelen treft zoals het aanbrengen van isolatiemateriaal, een zonneboiler en HR-glas. Blackpanel werkt samen met verschillende partijen die dit allemaal voor u kunnen verzorgen. Voor meer informatie over deze regeling kunt u contact met ons opnemen.

Maak gebruik van het BTW voordeel

De overheid wil het gebruik van zonnepanelen graag stimuleren en heeft daarom het BTW tarief van zonnepanelen tijdelijk naar het lagere tarief gebracht. Maak daar als particulier gebruik van zolang deze regeling nog van toepassing is.