Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Zwarte zonnepanelen bedrijven

Het voordeel voor de ondernemer

Profiteer nu als ondernemer van de diverse voordelen die de overheid aanbiedt. Want u kunt als ondernemer niet alleen besparen op uw energierekening maar ook gebruik maken van twee aantrekkelijke regelingen om uw investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken.

Energie investeringsaftrek

Met de Energie investeringsaftrek (EIA) regeling profiteert u van de mogelijkheid om uw investering af te trekken van uw bedrijfsresultaat. U kunt via een rekenvoorbeeld zien wat uw voordeel zal zijn met deze regeling. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

Met de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) regeling kunt u de investering van de zonnepanelen ook aftrekken, omdat ze als investering geboekt zullen worden. Informeer bij uw accountant voor de voordelen van een investering in zonnepanelen en vraag op welke manier u hiervan gebruik kunt maken.

Bedrijven

MVO

Laat zien dat u bewogen bent met het milieu en investeer in zonnepanelen. Naast de fiscale en financiƫle voordelen kunt u hiermee ook investeren in de toekomst. Uw klanten, werknemers en aandeelhouders zullen zien dat u serieus bezig bent met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) waardoor dit veel voordelen op kan leveren.

Oplaadpunten met solar cellen

Naast zonnepalen op het dak van uw bedrijf zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om duurzaam te ondernemen. Denk ook eens aan oplaadstations met zonnecellen voor uw elektrische vorkheftruck. Een perfect voorbeeld hoe u nog meer kunt besparen op uw energiekosten en nog meer kunt laten zien hoe u als ondernemer bereid bent om duurzaam te ondernemen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven? Neem dan contact op met Blackpanel. Wij adviseren u graag over de maatregelen die u zoal kunt nemen.