Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Zoekt u in regio Willemstad een bedrijf waar u zonnepanelen kunt kopen? En wilt u deze zonnepanelen direct laten installeren door een echte vakman? Dan zit u helemaal goed bij Blackpanel. Wij zijn namelijk specialist in de levering en installatie van zonnepanelen. Wij verkopen onze zonnepanelen zowel aan bedrijven en particulieren die mee willen helpen aan een duurzame toekomst. Een groot voordeel van zonnepanelen is dat u flink kunt besparen op uw energierekening. Wilt u in Willemstad direct onze zonnepanelen kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

  Zonnepanelen op maat voor bedrijven en particulieren in Willemstad

  Wilt u als bedrijf of particulier in Willemstad flink besparen op uw energierekening? Dan zijn zonnepanelen de oplossing. Om de aankoop van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken heeft de overheid verschillende regelingen in het leven geroepen. Bedrijven kunnen gebruik maken van de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van toepassing. Particulieren profiteren van een BTW voordeel wanneer zij zonnepanelen aanschaffen. Ten slotte kunt u als particulier ook een zogenaamde Energiebespaarlening afsluiten als u in Willemstad niet de financiële middelen heeft om de zonnepanelen te kopen.

  De zonnepanelen van Blackpanel

  Bij Blackpanel kunt u terecht voor zowel zwarte als blauwe zonnepanelen. Welk type zonnepaneel u kiest, is volledig afhankelijk van uw wensen. Samen met u gaan wij op zoek naar zonnepanelen die passen bij uw woning of bedrijfspand. Twee soorten zonnepanelen die wij veel leveren zijn de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP. Deze zonnepanelen van de Taiwanese fabrikant Winaico zijn van topkwaliteit. Besluit u deze zonnepanelen te kopen? Dan bieden zij een productgarantie van 12 jaar en ontvangt u een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Wilt u meer weten over de zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

  Het rendement van zonnepanelen

  Wanneer u zonnepanelen wilt aanschaffen in Willemstad, is het rendement van de panelen erg belangrijk. Het rendement wordt bepaald door de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Valt er veel licht op de panelen (bijvoorbeeld bij een dak op het zuiden)? Dan is het rendement hoger. Uiteraard wilt u een optimaal rendement behalen met uw zonnepanelen. Blackpanel biedt de oplossing. Met onze geavanceerde software kunnen wij de opbrengsten van uw panelen tot in de detail berekenen. Een volledige analyse is al mogelijk tegen een klein bedrag. Neem daarom direct contact met ons op en profiteer van zonnepanelen op maat.

  Aanbieding

  Neem contact met ons op voor zonnepanelen in Willemstad

  Heeft u in Willemstad interesse gekregen in onze zonnepanelen? Wilt u de zonnepanelen direct kopen en laten installeren? Of wilt u eerst meer te weten komen over de zonnepanelen en de prijs? Laat het ons weten door te bellen naar 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij geven u dan zo snel mogelijk meer informatie over de aankoop, installatie en kosten van zonnepanelen in Willemstad.

  Scroll naar boven