Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Subsidie zwarte zonnepanelen

Subsidie op zwarte zonnepanelen

Wilt u weten wat uw mogelijkheden van subsidie op zwarte zonnepanelen zijn? Neem contact op met BlackPanel. Wij leveren zwarte zonnepanelen van de beste kwaliteit en met het hoogste rendement. Wij vertellen u graag meer over welke subsidie u kunt ontvangen op uw aankoop en het gebruik van uw zonnepanelen. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Lees verder om alvast meer te ontdekken over subsidie op zwarte zonnepanelen.

Bestaat er een subsidie voor zonnepanelen?

Er bestaat geen algemene, landelijke subsidieregeling voor zwarte zonnepanelen. Wel stellen sommige gemeenten lokale subsidies beschikbaar. Daarnaast kunt u als bedrijf uw investering in zonnepanelen van uw bedrijfsresultaat aftrekken. Maak gebruik van de Energie investeringsaftrek (EIA) of de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Onze specialist vertelt u graag welke variant het meest geschikt is voor uw onderneming.

Vraag een lening aan voor zwarte zonnepanelen

Een laatste financieel hulpmiddel voor de aanschaf van zonnepanelen is de Energiespaarregeling. Met deze regeling van de overheid kunt u een lening afsluiten. Deze regeling geldt alleen als uw woning ouder is dan 2 jaar en u het op dit moment aan financiële middelen ontbreekt om zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast is deze lening puur bedoeld voor de aanschaf van (zwarte) zonnepanelen. De rente van deze lening is erg laag. Kortom, ook zonder subsidie zijn er voldoende financiële meevallers. En dan hebben we het nog niet eens over het mooie rendement gehad!

Interesse in zwarte zonnepanelen?

Wilt u meer weten over mogelijke alternatieven voor subsidie voor zwarte zonnepanelen? Neem contact op met de specialisten van BlackPanel via telefoonnummer 06-53823361. Zij zoeken graag voor u uit wat uw mogelijkheden zijn in financiële ondersteuning. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn er genoeg manieren te vinden, waardoor zonnepanelen u nog meer op gaan leveren. En onthoud dat zelfs zonder subsidie zwarte zonnepanelen een enorm hoog rendement leveren!