Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Bent u in de omgeving van Strijen op zoek naar bedrijf waar u eersteklas zonnepanelen kunt kopen en laten installeren? Maak dan kennis met Blackpanel. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en installatie van zonnepanelen op maat. Wij helpen bedrijven en particulieren die willen bijdragen aan een duurzame toekomst door te investeren in zonnepanelen. Zonnepanelen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar geven ook de mogelijkheid om flink te besparen op de energierekening. Wenst u in Strijen direct zonnepanelen te kopen? Of wilt u meer informatie over onze zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

   

  Zonnepanelen op maat voor bedrijven en particulieren in Strijen

  Zonnepanelen geven u als bedrijf of particulier de mogelijkheid om flink te besparen op uw energierekening. De overheid zorgt ervoor dat de aankoop van zonnepanelen nog aantrekkelijker is door verschillende regelingen te treffen. Voor bedrijven hebben zij bijvoorbeeld de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) in het leven geroepen. Particulieren hebben een BTW voordeel wanneer zij zonnepanelen kopen. Heeft u als particulier in Strijen niet de financiële middelen om nieuwe zonnepanelen te bekostigen? Dan kunt u zelfs een zogenaamde Energiebespaarlening afsluiten.

  De zonnepanelen van Blackpanel

  Of u nu blauwe of zwarte zonnepanelen wilt kopen voor uw woning of bedrijf in Strijen, u kunt altijd terecht bij Blackpanel. In ons assortiment zijn verschillende soorten panelen te vinden die van uitstekende kwaliteit zijn. Neem bijvoorbeeld de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP. Dit zijn zonnepanelen van de Taiwanese fabrikant Winaico. Een bedrijf dat veel investeert in de nieuwste technologieën en de totstandkoming van de hoogste opbrengsten. Wanneer u in Strijen zonnepanelen van deze fabrikant koopt, ontvangt u een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Heeft u behoefte aan meer informatie over de zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

  Het rendement van zonnepanelen

  Wanneer u in Strijen zonnepanelen besluit te kopen, wilt u uiteraard meer weten over het rendement van de panelen. Het rendement is afhankelijk van de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Valt er meer licht op de panelen, dan is de opbrengst hoger. Zonnepanelen op een dak op het zuiden zullen daarom meer rendement hebben. Om een optimaal rendement te berekenen maken wij gebruik van geavanceerde software. Tegen een klein bedrag voeren wij een grondige analyse uit waarbij alle opbrengsten tot in de detail worden berekend. Op deze manier koopt u bij ons zonnepanelen op maat.

  Aanbieding

  Vraag een offerte aan voor zonnepanelen in Strijen

  Wilt u in Strijen nieuwe zonnepanelen kopen en laten installeren? Of heeft u eerst meer behoefte aan informatie over onze zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over de aankoop, installatie en kosten van zonnepanelen in Strijen.

  Scroll naar boven