Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen in Stellendam zo geregeld met Blackpanel

  Overweegt u uw huis of bedrijfspand te verduurzamen met zonnepanelen? Dan helpt Blackpanel u op weg. Met een brede keuze aan zwarte en blauwe zonnepanelen is er altijd een installatie die bij u past, waarbij u ervan bent verzekerd dat voldoen aan de leidende normen: CE, IED en TUV. Daarbij kunnen wij u helpen met het ontwerpen en het installeren van uw systeem door onze vakkundige zonnepaneel installateurs. Wilt u zekerheid dat dit goed gebeurt? Onze installateurs zijn gecertificeerd en hebben de jarenlange ervaring die nodig is om van uw dak een duurzaam dak te maken. Voor een vrijblijvende offerte kunt u snel contact met ons opnemen!

  Blauwe en zwarte zonnepanelen: wat is het verschil?

  Wilt u zonnepanelen op uw dak in Stellendam? Dan is het goed te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk nogal wat verschillen tussen merken, types en prijsklassen. Het grootste verschil vindt u tussen blauwe en zwarte (zogenaamde full-black) panelen. Gaat u voor maximale efficiëntie? Dan zijn de zwarte zonnepanelen de juiste keus. Het plaatsen van blauwe panelen is een overweging die u kunt nemen wanneer het uiterlijk niet uitmaakt (bijvoorbeeld op een plat dak) of als een iets lagere efficiëntie tegen een lagere prijs . De verschillen in prijs zijn tegenwoordig echter zo klein dat de keus voor een zwart zonnepaneel al snel gemaakt is!

  Zonnepanelen op maat geïnstalleerd

  Zowel voor bedrijven als particulieren installeren wij vakkundig uw installatie in Stellendam. We werken daarbij uitsluitend met het beste installatiemateriaal en houden rekening met de NEN installatienormen. Naast een kwalitatief hoogwaardige installatie kunt u bij ons ook rekenen op uitstekende service. Zo gaan wij niet weg voordat alles naar volledige tevredenheid is. Vooraf nemen we alle wensen door, voeren we een dakanalyse uit tegen een klein bedrag en bekijken we met u samen de opties. Gaat u vervolgens verder met ons dan zullen we de materialen bestellen en de uitvoer met u plannen in Stellendam. Met Blackpanel bent u verzekerd van de best mogelijke uitvoer tegen een marktconforme prijs.

  Rendement en prijs zonnepanelen

  Voordat u zonnepanelen gaat kopen in Stellendam dan is het allereerst goed om niet zozeer naar de paneelprijs te kijken maar de kWh prijs. Uiteindelijk wilt u maximaal rendement tegen een zo laag mogelijke prijs. Het kan daarom soms zelfs beter zijn om iets meer te betalen voor een paneel die vervolgens ook meer opwekt. Zo verdient een installatie zichzelf ook weer sneller terug. Bij Blackpanel kunnen wij voor u een analyse maken om met u tot de best mogelijk zonnepaneelinstallatie voor uw dak in Stellendam te komen. Ga voor een groene toekomst en en financieel rendement met de zonnepanelen van Blackpanel!

  Aanbieding

  Neem direct contact op voor uw zonnepanelen in Stellendam

  Wilt u een vakkundig aangelegde zonnepaneelinstallatie? En dat tegen een zo laag mogelijke prijs en met de beste service? Stop dan met zoeken, want Blackpanel in Stellendam gaat met u aan de slag voor een duurzaam dak! Wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen via: info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in! U kunt ons tevens bereiken via 06-53823361. Wij komen dan graag langs voor een om geheel naar wens de meest rendabele zonnepanelen op uw dak in Stellendam te installeren!

  Scroll naar boven