Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Bedrijven en particulieren kopen zonnepanelen bij Blackpanel

  Zonnepanelen voor uw kantoor of woning in Sliedrecht? Blackpanel levert zonnepanelen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij leveren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven in Sliedrecht en omgeving. Ook voor de vakkundige installatie van de zonnepanelen zijn wij het juiste adres. Wilt u binnenkort zonnepanelen kopen? Of wilt u meer weten over de prijs en de opbrengsten van zonnepanelen in Sliedrecht? Wij informeren u graag over alles wat u wilt weten over het kopen en installeren van zonnepanelen.

   

  Zonnepanelen op uw woning

  Als particulier doet in Sliedrecht zeker een zeer duurzame investering als u zonnepanelen koopt. Zonnepanelen op uw woning zorgen ervoor dat uw energierekening fors lager zal uitvallen. Om particulieren te stimuleren om zonnepanelen te kopen, zijn er een aantal overheidsregelingen in het leven geroepen. Zo is er de zogenoemde Energiebespaarlening. Hiermee kunt zonnepanelen kopen, ondanks dat uw budget wellicht niet toereikend is. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze voordelige lening. Daarnaast profiteert u als particulier van een aantrekkelijk BTW-voordeel als u zonnepanelen koopt.

  Zonnepanelen op uw kantoor

  Ook bedrijven in Sliedrecht kunnen rekenen op een paar interessante regelingen voor het kopen van zonnepanelen. Zo is er de Energie investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers. Hiermee kunt u de investeringkosten voor zonnepanelen aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook kunnen ondernemers in Sliedrecht gebruikmaken van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de KIA.

  Blauwe of zwarte zonnepanelen?

  Blackpanel is leverancier van zwarte en blauwe zonnepanelen in Sliedrecht. Er zijn verschillen, maar die zijn niet zo groot. Zwarte zonnepanelen zijn zeer gewild, omdat ze qua kleur beter aansluiten bij de meeste daken. Bovendien vinden de meeste mensen zwarte zonnepanelen mooier dan blauwe zonnepanelen. Maar blauwe zonnepanelen zijn daarentegen goedkoper in de aanschaf. Meer weten over de prijzen en de verschillen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Vraag het ons gerust.

  Aanbieding

  Zonnepanelen en de opbrengsten

  Overweegt u om zonnepanelen te kopen in Sliedrecht, maar twijfelt u over de opbrengsten hiervan? Wat zonnepanelen aan rendement opleveren, hangt uiteraard vooral af van de hoeveelheid zonlicht die op de panelen valt. U kunt ons vragen om een te analyse maken met onze speciale software. Hiermee kunnen wij het rendement van zonnepanelen zeer gedetailleerd voor u berekenen. Voor een minimaal bedrag doen wij deze uitgebreide analyse voor u.

  Neem contact op met Blackpanel voor zonnepanelen in Sliedrecht

  In Sliedrecht zonnepanelen kopen en installeren voor uw huis of bedrijf? Of ontvangt u graag meer informatie over de kosten en baten van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Blackpanel helpt u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen in Sliedrecht.

  Scroll naar boven