Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Blackpanel: zonnepanelen voor bedrijven en particulieren

  Wilt u zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of woning in Schiedam installeren? Blackpanel levert zonnepanelen op maat van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan particulieren en bedrijven. Ook zorgen wij voor een vakkundige installatie van de zonnepanelen op uw dak. Wilt u direct de zonnepanelen kopen en laten installeren in Schiedam? Of wilt u meer weten over de kosten en het rendement van zonnepanelen? Wij informeren u graag!

   

  Voordelen zonnepanelen voor bedrijven

  Het kopen en installeren van zonnepanelen is voor zowel bedrijven als particulieren in Schiedam zeer aantrekkelijk. Als bedrijf kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de Energie investeringsaftrek (EIA). Daarmee kunt u investeringskosten aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook profiteert u van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Onze specialisten bij Blackpanel vertellen u graag meer over de voordelen van de KIA voor uw bedrijf.

  Voordelen zonnepanelen voor particulieren

  Ook voor particulieren in Schiedam is het kopen van zonnepanelen een goede en duurzame investering. Met zonnepanelen op uw woning kunt u namelijk flink besparen op uw energierekening. Met de almaar stijgende energietarieven is dat zeker de moeite waard. Om particulieren te stimuleren om zonnepanelen te kopen, heeft de overheid een aantal regelingen getroffen. Wilt u zonnepanelen kopen, maar heeft u niet voldoende financiële middelen om in zonnepanelen te investeren? Dan kunt u gebruik maken van de zogenoemde Energiebespaarlening. Onze medewerkers kunnen u uitgebreid informeren over deze aantrekkelijke lening. Daarnaast kunt ook nog profiteren van een aantrekkelijk BTW-voordeel op de aanschaf van zonnepanelen.

  Zwarte of blauwe zonnepanelen

  Bij Blackpanel verkopen wij zowel zwarte als blauwe zonnepanelen. De zwarte zonnepanelen worden het meest verkocht. Vooral omdat ze over het algemeen meer in lijn zijn met de kleur van het dak en omdat de meeste mensen ze nu eenmaal mooier vinden. Is dat voor u niet belangrijk? Dan zijn blauwe zonnepanelen een voordeliger keuze, ze zijn namelijk goedkoper in de aanschaf. Wilt u meer weten over de prijs van de zonnepanelen en het verschil tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

  Aanbieding

  Opbrengst van zonnepanelen

  Overweegt u om zonnepanelen te kopen in Schiedam? Dan wilt u uiteraard meer weten over de opbrengst van de zonnepanelen. Het rendement wordt in de eerste plaats bepaald door de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengst. Om te weten hoe u het hoogst mogelijke rendement haalt uit uw zonnepanelen in Brielle, kunnen wij een analyse maken met speciale software. Hiermee kunnen wij de opbrengsten tot in detail berekenen. Voor een klein bedrag voeren wij voor u een volledige analyse uit, zodat u weet wat zonnepanelen op uw bedrijf of woning in Schiedam opleveren, voordat tot koop overgaat.

  Neem contact op met Blackpanel voor zonnepanelen in Schiedam

  Wilt u in Schiedam zonnepanelen kopen en laten installeren op huis of bedrijf? Wilt u meer weten over de kosten en opbrengsten van zonnepanelen? Benader ons dan via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u zo snel mogelijk met het uitkiezen van zonnepanelen op maat in Schiedam.

  Scroll naar boven