Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Bedrijven en particulieren kopen zonnepanelen bij Blackpanel

  Overweegt u om zonnepanelen te kopen voor uw bedrijf of woning in Rotterdam? Blackpanel levert zonnepanelen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan zowel particulieren als bedrijven in heel Rotterdam. Uiteraard zorgen wij ook voor de vakkundige installatie van zonnepanelen op uw dak. Wilt u direct zonnepanelen kopen? Of wilt u meer weten over de kosten van zonnepanelen en wat ze opbrengen in Rotterdam? Informeer gerust. Wij adviseren u geheel vrijblijvend.

  Voordelen zonnepanelen voor bedrijven

  Voor bedrijven en particulieren in Rotterdam zijn er interessante regelingen voor het kopen van zonnepanelen. U profiteert als eigenaar van een bedrijf bijvoorbeeld van de Energie investeringsaftrek (EIA), waarmee u de investeringkosten kunt aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook is er voor bedrijven in Rotterdam de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Meer weten? De specialisten van Blackpanel vertellen u graag meer over de voordelen van de KIA .

  Voordelen zonnepanelen voor particulieren

  Ook particulieren in Rotterdam doen een goede en duurzame investering als ze zonnepanelen kopen. Zonnepanelen op uw huis leveren een grote besparing op uw energiekosten op. Om u een hierbij te helpen, zijn er een aantal regelingen vanuit de overheid. Wilt u zonnepanelen kopen, maar zijn ze eigenlijk te duur voor u? Maak dan gebruik van de zogenoemde Energiebespaarlening. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze voordelige lening. Bovendien hebben particulieren een aantrekkelijk BTW-voordeel bij het kopen van zonnepanelen.

  Blauwe of zwarte zonnepanelen

  Wij leveren en installeren zwarte en blauwe zonnepanelen. Wat is het verschil? De zwarte zonnepanelen zijn het populairst en worden het meeste verkocht. De reden hiervan is dat ze wat betreft kleur beter aansluiten bij de meeste daken. Bovendien vinden mensen zwarte zonnepanelen mooier dan blauwe. Maar wist u dat blauwe zonnepanelen goedkoper zijn? Meer weten over de prijzen en de verschillen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Vraag het ons gerust.

  Aanbieding

  Rendement van zonnepanelen

  Denkt u erover om zonnepanelen te kopen in Rotterdam. En wilt u weten wat het rendement is van de zonnepanelen? Dat hangt vooral af van de hoeveelheid zonlicht die op de panelen valt. Hoe meer licht, hoe hoger het rendement. Wilt u weten hoe u het meeste rendement haalt uit uw zonnepanelen in Rotterdam? Vraag ons dan om een analyse te maken met onze speciale software. Hiermee kunnen wij de opbrengsten tot in detail berekenen. Voor een luttel bedrag doen wij een uitgebreide analyse voor u, zodat u weet wat zonnepanelen op uw bedrijf of woning in Rotterdam kunnen opleveren.

  Contact opnemen met Blackpanel

  Wilt u in Rotterdam zonnepanelen kopen en installeren op woning of kantoor? Heeft u interesse in de kosten en de baten van zonnepanelen? Neem contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen in Rotterdam.

  Scroll naar boven