Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Bedrijven en particulieren kopen zonnepanelen bij Blackpanel

  In Ridderkerk zonnepanelen kopen voor kantoor of huis? Blackpanel levert zonnepanelen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan particulieren en bedrijven in Ridderkerk en omstreken. Het vakkundig installeren van de zonnepanelen doen wij uiteraard ook. Wilt u meer weten over de kosten en de rendementen van zonnepanelen in Ridderkerk? Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten over het kopen en installeren van zonnepanelen.

   

  Zonnepanelen voor particulieren

  Voor uw woning in Ridderkerk doet u een zeer duurzame investering als u zonnepanelen koopt. Het levert u zeker weten een lagere energierekening op. Om het kopen van zonnepanelen te stimuleren zijn er een paar overheidsregelingen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de zogenoemde Energiebespaarlening. Handig als u graag zonnepanelen wilt kopen, maar als ze eigenlijk net iets te duur voor u zijn. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze voordelige lening. Daarnaast heeft u als particulier een aantrekkelijk BTW-voordeel als u zonnepanelen koopt.

  Zonnepanelen voor bedrijven

  Voor uw onderneming in Ridderkerk zijn er ook interessante regelingen voor het kopen van zonnepanelen. Voor ondernemers is er bijvoorbeeld de Energie investeringsaftrek (EIA). Hiermee kunt u de investeringkosten van zonnepanelen aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook is er de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) voor bedrijven. Meer weten? Wij vertellen u er graag alles over.

  Blauwe of zwarte zonnepanelen?

  Wij leveren en installeren zwarte en blauwe zonnepanelen in Ridderkerk. Wat zijn de verschillen tussen die twee? Zwarte zonnepanelen zijn het het meest populair. Die verkopen wij dan ook het meest. Reden: ze sluiten met hun zwarte kleur het beste aan bij veel woning- of kantoordaken. Bovendien worden ze nu eenmaal mooier gevonden. Blauwe zonnepanelen zijn ongeveer gelijkwaardig, maar zijn voordeliger in de aanschaf. Vraag ons gerust om meer informatie over de prijzen en de verschillen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen?

  Aanbieding

  Rendement van zonnepanelen

  Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen in Ridderkerk? En wilt u weten wat de opbrengst voor u is? Dat hangt vooral af van de hoeveelheid zonlicht die bij u op de zonnepanelen valt. Wilt u het precies weten? Dan kunnen wij vooraf een analyse maken met onze speciale software en het rendement van zonnepanelen voor uw situatie zeer gedetailleerd berekenen. Daarvoor vragen wij een zeer bescheiden prijs.

  Contact met Blackpanel voor de beste zonnepanelen in Ridderkerk

  In Ridderkerk zonnepanelen kopen en installeren op het dak van uw woning of bedrijf? Wilt u weten wat de kosten en de rendementen van zonnepanelen zijn? Neem gerust contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul het contactformulier op deze website in. Blackpanel helpt u met uw juiste keuze voor zonnepanelen in Ridderkerk.

  Scroll naar boven