Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Prijs zwarte zonnepanelen

Wat is de prijs van zwarte zonnepanelen?

Bent u benieuwd naar de prijs van zwarte zonnepanelen? Neem contact op met de specialisten van BlackPanel. De zwarte zonnepanelen die wij leveren zijn van de beste kwaliteit en hebben het hoogste rendement. Wij informeren u graag over de prijs van de aanschaf en het rendement. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Lees verder als u meer wilt weten over de prijs voor zwarte zonnepanelen.

Er is niet één standaard prijs voor zonnepanelen

Om te bepalen welke prijs u betaalt voor de aanschaf van uw zonnepanelen, willen we graag enkele zaken van u weten. Zo leveren wij 2 soorten zwarte zonnepanelen. De Winaico PERC modules, die gaan tot 300WP, en de Winaico full black, die gaan tot 260 WP. Welke wenst u? Ook hangt de prijs van het aantal panelen af. Besluit u als bedrijf te investeren in zwarte zonnepanelen? Dan kunt u met behulp van de Energie investeringsaftrek (EIA) of de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) deze investering van uw bedrijfsresultaat aftrekken. Dit verlaagt de prijs enorm!

Als de prijs voor u als particulier nu net wat te hoog is

Beschikt u op dit moment niet over de financiële middelen om zonnepanelen aan te schaffen? En is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan kunt u een lening bij de overheid afsluiten, de Energiespaarregeling. Met deze lening kunt u uw gewenste zwarte zonnepanelen alsnog aanschaffen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het aantrekkelijke rendement!

Schaf direct uw gewenste zwarte zonnepanelen aan

Bent u benieuwd welke prijs de zwarte zonnepanelen hebben die u wenst voor uw woning of bedrijfspand? Neem contact op met de specialisten van BlackPanel. U bereikt ons via telefoonnummer 06-53823361. Vraag direct een compleet vrijblijvende offerte bij ons aan. Dan ziet u helder en overzichtelijk voor welke prijs u zwarte zonnepanelen kunt aanschaffen!