Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Vooraf inzicht in de kosten en het rendement

  Iedereen die als particulier overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor een woning vraagt zich ongetwijfeld af hoe de kosten zich zullen verhouden met de opbrengsten. Het uiteindelijke resultaat is van veel factoren afhankelijk en wij willen u graag een handje helpen om de hoogte van het rendement voor uw zonnepanelen inzichtelijk te maken. Wij kunnen u laten zien wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten zonnepanelen, waardoor u ook inzicht krijgt in de besparing ten opzichte van uw huidige energierekening.

  Afspraak maken voor rendement analyse

  Wij komen graag bij u langs om voor u uit te rekenen wat uw besparing zal zijn wanneer u bij ons uw zonnepanelen aanschaft. Wij maken hiervoor gebruik van speciale software die aan de hand van talloze factoren precies bepaalt wat de opbrengst zal zijn. Door vooraf goed in kaart te brengen hoe uw situatie eruit ziet en welke panelen het meest geschikt zijn krijgt u een accurate inschatting van de kosten en het rendement.

  Aanbieding

  De energie spaarregeling

  Wilt u zonnepanelen aanschaffen maar ontbreekt het op dit moment aan financiële middelen? De overheid helpt een handje. Wanneer uw woning ouder is dan twee jaar kunt u gebruik maken van de Energiespaarregeling. Met deze regeling kunt een een lening afsluiten tegen een lage rente om zodoende toch uw zonnepanelen aan te schaffen. Deze regeling geldt alleen wanneer u naast de zonnepanelen ook andere maatregelen treft zoals het aanbrengen van isolatiemateriaal, een zonneboiler en HR-glas. Blackpanel werkt samen met verschillende partijen die dit voor u kunnen verzorgen. Voor meer informatie over deze regeling kunt u contact met ons opnemen.

  BTW voordeel bij zonnepanelen voor particulieren

  De overheid wil het gebruik van zonnepanelen graag stimuleren en heeft daarom het BTW tarief van zonnepanelen tijdelijk naar het lagere tarief gebracht. Maak daar als particulier gebruik van zolang deze regeling nog van toepassing is.

  Scroll naar boven