Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Over ons.

De beste zwarte zonnepanelen voor de laagste prijs

BlackPanel is uw partner als u op zoek bent naar de beste zwarte zonnepanelen voor de laagste prijs.

Wij bieden gratis levering aan in heel Nederland en installeren uw zonnepanelen voor de scherpste prijs. Wij laten deze echter niet zomaar door iemand installeren, want wij hebben hiervoor de beste vakmensen die er zijn om de zwarte zonnepanelen bij u op het dak te plaatsen. Wij komen graag bij u langs om advies op maat te geven, zodat u er zeker van bent dat u het hoogste rendement haalt uit de zonnepanelen die u bij ons aanschaft.

Het begint met kwaliteit

Een hoog rendement kan alleen geleverd worden als de zonnepanelen zelf van de beste kwaliteit zijn. Dat is bij ons dan ook zeker het geval. Al onze zonnepanelen voldoen aan de Europese wetgeving waarbij de CE, IEC en TÜV normen gehanteerd worden. Onze zonnepanelen blinken uit in hoge prestaties met een hoog rendement. Ze zijn vuil en waterafstotend en bestand tegen ons klimaat wat in de herfst en winter behoorlijk grillig kan zijn. Onze zonnepanelen kunnen daar goed tegen.

Over BlackPanel

Wij houden optimaal rekening met het milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben wij als installateur van zonnepanelen uiteraard hoog in het vaandel staan. Wij maken zelf zoveel mogelijk gebruik van groene energie en voor onze verwarming gebruiken wij een zonneboiler. Daarnaast maken wij zo min mogelijk gebruik van papier. Vandaar dat vrijwel al onze documentatie digitaal te vinden is op internet. Maken we toch gebruik van papier, dan doen we dat met gerecycled papier. Afval wordt bij ons als grondstof beschouwd en bieden wij zoveel mogelijk gescheiden aan.