Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Wenst u in Numansdorp zonnepanelen te kopen en te laten installeren door een echt vakbedrijf? Neem dan contact op met Blackpanel, de specialist in zonnepanelen op maat. Wij verkopen zonnepanelen van topkwaliteit aan bedrijven en particulieren en kunnen deze direct voor u installeren. Koopt u in Numansdorp onze zonnepanelen? Dan helpt u mee aan een duurzame toekomst en kunt u flink besparen op uw energierekening. Neem contact met ons op als u direct zonnepanelen wilt aanschaffen. Uiteraard kunt u ook bellen voor meer informatie over de zonnepanelen en de prijs.

   

  Zonnepanelen op maat voor bedrijven en particulieren in Numansdorp

  Investeren in zonnepanelen is zeer voordelig voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt immers besparen op uw energierekening. De overheid heeft daarnaast verschillende regelingen getroffen om het kopen van zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken. Voor bedrijven is de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van toepassing. Particulieren profiteren van een BTW voordeel op de aankoop van zonnepanelen. Wanneer u als particulier in Numansdorp op het moment niet de financiële middelen heeft om zonnepanelen te kopen, dan kunt u ook gebruik maken van de zogenaamde Energiebespaarlening.

  Verschillende soorten zonnepanelen

  Blackpanel heeft zowel zwarte als blauwe zonnepanelen in het assortiment. De panelen hebben een mooie vormgeving en sluiten naadloos aan bij vrijwel ieder dak. Wij bieden verschillende soorten panelen van de Taiwanese fabrikant Winaico. De panelen van Winaico kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit. De twee modellen die wij het meest leveren zijn de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP. Wanneer u deze zonnepanelen besluit te kopen in Numansdorp, ontvangt u een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zonnepanelen en de prijs.

  Het rendement van zonnepanelen

  Bent u in Numansdorp van plan om zonnepanelen te kopen? Dan wilt u eerst meer te weten komen over het rendement van de panelen. Het rendement wordt bepaald door de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Valt er meer licht op de panelen? Dan is het rendement hoger. Om een optimaal rendement te kunnen realiseren, gebruiken wij onze geavanceerde software. De software maakt het mogelijk om tot in de detail de opbrengsten te berekenen. Benader ons en laat voor een klein bedrag een volledige analyse uitvoeren. Zo profiteert u van zonnepanelen op maat!

  Aanbieding

  Neem contact met ons op voor zonnepanelen kopen in Numansdorp

  Wenst u in Numansdorp direct zonnepanelen op maat te kopen en te laten installeren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de installatie van de panelen en de prijs? Bel ons dan op 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. U ontvangt dan van ons meer informatie over de aankoop, installatie en kosten van zonnepanelen in Numansdorp.

  Scroll naar boven