Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Zoekt u in regio Moerdijk een specialist op het gebied van zonnepanelen? Neem dan contact op met de specialisten van Blackpanel. Blackpanel is gespecialiseerd in de verkoop, levering en installatie van zonnepanelen op maat. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan wanneer zij een steentje willen bijdragen aan een duurzame toekomst en willen besparen op hun energierekening. Wij gaan dan samen met u op zoek naar zonnepanelen die bij uw woning of bedrijfspand passen. Heeft u in Moerdijk interesse gekregen in onze zonnepanelen? Of wilt u meer te weten komen over onze zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

   

  Zonnepanelen voor bedrijven en particulieren in Moerdijk

  Wanneer u als bedrijf of particulier in Moerdijk flink wilt besparen op uw energiekosten, zijn zonnepanelen een ideale oplossing. De overheid maakt het kopen van zonnepanelen nog extra aantrekkelijk voor u door verschillende regelingen te treffen. Bedrijven profiteren bijvoorbeeld van de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Particulieren hebben een BTW voordeel wanneer zij zonnepanelen kopen. Uiteraard heeft niet iedere particulier de financiële middelen om zonnepanelen te komen. Daarom is het zelfs door de overheid mogelijk gemaakt om een zogenaamde Energiebespaarlening af te sluiten.

  De zonnepanelen van Blackpanel

  Blackpanel verkoopt zowel blauwe als zwarte panelen. Onze specialist gaat samen met u onderzoeken welk type zonnepaneel bij uw dak in Moerdijk past. Blackpanel heeft een assortiment met verschillende soorten zonnepanelen van uitstekende kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP, onze meest gebruikte modellen. Deze zonnepanelen zijn afkomstig van de Taiwanese fabrikant Winaico. Dit is een producent die veel investeert in de totstandkoming van de hoogste opbrengsten en nieuwe technologieën. Besluit u in Moerdijk Winaico zonnepanelen te kopen via Blackpanel? Dan bieden zij een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Wilt u meer te weten komen over de kosten van onze zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Het rendement laten berekenen van zonnepanelen

  De opbrengst van uw zonnepanelen is erg belangrijk wanneer u de aankoop van zonnepanelen in Moerdijk overweegt. Het rendement is het meest afhankelijk van de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Wanneer er meer licht op de zonnepanelen valt, is de opbrengst hoger. Om een optimaal rendement van uw zonnepanelen te realiseren, gebruiken wij onze geavanceerde software. Hiermee kunt u tegen een klein bedrag een grondige analyse uit laten voeren, waarbij wij alle opbrengsten zeer nauwkeurig berekenen. Op deze manier kunnen wij zonnepanelen op maat voor u in Moerdijk verwezenlijken.

  Aanbieding

  Meer informatie en advies over zonnepanelen in Moerdijk

  Wenst u in Moerdijk ook zonnepanelen te kopen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het wij de zonnepanelen installeren of de prijs? Benader ons dan via telefoonnummer 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij voorzien u dan graag over de gewenste informatie op het gebied van de aankoop, installatie en kosten van zonnepanelen in Moerdijk.

  Scroll naar boven