Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Wenst u in Middelharnis topkwaliteit zonnepanelen te kopen en te laten installeren? Maak dan kennis met Blackpanel, het adres voor zonnepanelen op maat. Blackpanel verkoopt zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Wij leveren onze producten zowel aan particulieren als bedrijven. Naast de levering van de panelen verzorgen wij ook op vakkundige wijze de installatie. Heeft u in Middelharnis interesse gekregen in onze zonnepanelen? Wilt u direct de zonnepanelen kopen en laten installeren? Of heeft u eerst behoefte aan meer informatie over de kosten van zonnepanelen? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

  Zonnepanelen op maat voor bedrijven en particulieren in Middelharnis

  Blackpanel verkoopt zijn panelen aan bedrijven en particulieren. Zowel voor bedrijven als voor particulieren is het installeren van zonnepanelen zeer voordelig. Bedrijven profiteren bijvoorbeeld van de Energie inversteringsaftrek (EIA) waarbij u de investering kan aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Tevens kunt u profiteren van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Informeer bij onze specialist voor meer voordelen die zonnepanelen voor uw bedrijf opleveren. Uiteraard is de aankoop van zonnepanelen ook een goede investering voor particulieren in Middelharnis. U kunt namelijk flink besparen op uw huidige energierekening. Daarnaast heeft de overheid een aantal regelingen getroffen wat betreft de aankoop van zonnepanelen. Wanneer u bijvoorbeeld niet de financiële middelen heeft om de zonnepanelen aan te schaffen, kunt u gebruik maken van de Energiebespaarlening. Tot slot kunt u ook nog profiteren van het BTW voordeel op zonnepanelen.

  Verschillende soorten zonnepanelen

  Blackpanel verkoopt zowel zwarte als blauwe zonnepanelen. De vormgeving van de panelen die wij verkopen is zeer fraai en sluit naadloos aan bij vrijwel ieder dak van een woning of bedrijfspand. Blackpanel verkoopt voornamelijk twee typen soorten zonnepanelen: de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP. Deze panelen zijn van de Taiwanese producent Winaico die panelen van hoge kwaliteit produceert. U ontvangt in Middelharnis bij aankoop van Winaico panelen een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Wilt u meer weten over de prijs van de zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

  Het rendement van zonnepanelen laten berekenen

  Bent u van plan om zonnepanelen te kopen in Middelharnis? Dan wilt u uiteraard meer weten over het rendement van onze panelen. Het rendement wordt in de eerst plaats bepaald door de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Hoe meer licht, hoe hoger het rendement. Om ervoor te zorgen dat u het hoogst mogelijke rendement haalt in Middelharnis, maken wij gebruik van speciale software. Op deze manier kunnen wij de opbrengsten tot in de detail berekenen. Voor een klein bedrag kunt u al een volledige analyse door ons laten uitvoeren, zodat u zonnepanelen op maat heeft in Middelharnis.

  Aanbieding

  Neem contact met ons op voor zonnepanelen in Middelharnis

  Wilt u in Middelharnis ook zonnepanelen kopen en laten installeren? Of heeft u behoefte aan informatie over de kosten van zonnepanelen? Benader ons dan via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u dan zo snel mogelijk met het uitkiezen van zonnepanelen op maat in Middelharnis.

  Scroll naar boven