Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

De installateur voor uw zwarte zonnepanelen

Heeft u zwarte zonnepanelen aangeschaft en zoekt u nu een installateur van zonnepanelen? Of zoekt u een leverancier van zonnepanelen die ze ook voor u kan installeren? Neem dan contact op met BlackPanel. Wij leveren panelen en installeren deze ook. En wanneer u elders uw panelen gekocht heeft en een installateur zoekt dan installeren wij ze ook graag voor u. Overtuig uzelf van onze service en kwaliteit en laat ons uw dak opklimmen.

De beste installateur voor uw panelen

BlackPanel is niet de eerste de beste die bij u het dak opgaat. Wij hebben inmiddels al jarenlang ervaring als installateur van zonnepanelen. Wij gebruiken hiervoor de beste vakmensen en wij geven een garantie op het werk dat wij verrichten. Voor onze eigen zonnepanelen weten wij uiteraard exact hoe ze geplaatst moeten worden. Heeft u elders gekocht dan gaan wij het dak niet op alvorens wij uitgezocht hebben hoe de panelen geïnstalleerd moeten worden.

Ruime keuze voor een zonnepaneel

Wilt u ons niet alleen gebruiken als installateur van zwarte zonnepanelen maar ook als leverancier dan kan dat. Wij leveren het zonnepaneel ook indien u dat wilt. Wij hebben een ruim assortiment waarbij u genoeg keuze heeft om het juiste zonnepaneel aan te schaffen bij ons. En wij geven u ook het beste advies hiervoor als installateur omdat wij vinden dat u moet weten wat de voor en nadelen zijn van uw keuze. Bij u staat u als koper altijd centraal zodat wij u eerlijk aangeven welke keuze het meest geschikt is voor u.

Installateur zonnepanelen

De belastingvoordelen

U kunt nu gebruik maken van belastingvoordelen wanneer u een zonnepaneel koopt en laat installeren. Als consument profiteert u van het lage BTW tarief en als ondernemer kunt u gebruik maken van de EIA en KIA regelingen die voorzien in aftrekposten in uw bedrijfsboekhouding. De kosten van het installeren en het zonnepaneel zelf worden nl. aangemerkt als investering. Maar daar nu gebruik van zolang de regeling geldig is.

Neem nu contact op

Zoekt u een installateur van zwarte zonnepanelen? Zoek dan niet langer. Wij zijn actief in de regio van Rotterdam, Hoeksche Waard, Breda, Eindhoven, Tilburg en Brabant en kunnen daar als installateur de panelen voor u installeren. Profiteer van onze aanbiedingen en laat ons u ervan overtuigen dat wij de beste keuze zijn om uw panelen op de juiste manier op uw dak te krijgen.