Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Soorten zonnepanelen

Een gerenommeerde aanbieder

BlackPanel is in heel Nederland inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder van zwarte zonnepanelen. Wij zien net als steeds meer mensen in Nederland de grote voordelen van zwarte zonnepanelen. Vandaar dat wij ons hierin hebben gespecialiseerd en er voor kiezen om deze voor een scherpe prijs te leveren en installeren bij zowel bedrijven als particulieren.

Welke zwarte zonnepanelen leveren wij?

Bij BlackPanel kunt u terecht voor enkele varianten van zwarte zonnepanelen. De vormgeving van onze zonnepanelen is zeer fraai en de panelen kunnen op vrijwel ieder dak worden aangebracht. Door de zwarte zonnepanelen met veel zorg en aandacht te selecteren kunt u het hoogste rendement behalen. Wij maken voornamelijk gebruik van de onderstaande typen zonnepanelen:

Winaico PERC modules tot 300WP

WINAICO WSP-M6 PERC Series, MonoDe Taiwanese producent Winaico heeft dochterondernemingen over de hele wereld en investeert enorm veel in nieuwe technologieën en in de totstandkoming van de hoogste opbrengsten. Door de technische gedrevenheid en toewijding van Winaico kunnen zij zeer hoge rendementen garanderen. Winaico maakt gebruik van high- efficiency cellen en zorgt derhalve voor een kwalitatief hoge afwerking. Blackpanel levert en installeert Winaico PERC modules tot 300Wp. Dit type is zeer fraai vormgegeven en kent een hoge kwaliteit. Zo zijn deze zonnepanelen bestand tegen hoge temperaturen en extreme weersomstandigheden. Winaico biedt een productgarantie van 12 jaar en een gratis twee jarige verzekering op de volledige installatie, dus ook op de omvormer.

Bekijk de datasheet van Winaico PERC modules.

Winaico full black 260WP

Renesola 156 Series Monocrystalline

De zonnepanelen in de WSP serie van Winaico biedt vele voordelen ten opzichte van de middenmoot.
De Winaico full black 260WP heeft een hoge fillfactor (76,3%). Dit wil zeggen dat de aanwezige cellen op het zonnepaneel zeer efficiënt gebruikt worden. Het productieproces is maximaal geoptimaliseerd, hierdoor heeft het product een stabiele kwaliteit. Alle metalen delen van het zonnepaneel zijn onzichtbaar gemaakt, dit geeft de Winaico 260WP een zwart en egaal uiterlijk. Bovendien is het frame zeer groot en stijf gemaakt met aparte hoekverbindingen er zijn hierdoor ook geen geklonken verstekhoeken. Winaico biedt een productgarantie van 12 jaar en een gratis twee jarige verzekering op de volledige installatie, dus ook op de omvormer.

Bekijk de datasheet van de Winaico full black 260WP

Er zijn vele redenen om voor WINAICO te kiezen. U vindt hier 6 goede redenen op een rij

Keurmerken voor zonnepanelen

De meest bekende keurmerken zijn CE, TÜV en IEC. Alle zonnepanelen die wij verkopen zijn geproduceerd onder ISO 9001, 14001 en 18001 normen wat de garantie geeft dat de zwarte zonnepanelen voldoen aan de strengste eisen. Bovendien is ook de fabrieksgarantie verzekerd. Dat betekent dat u bij BlackPanel terecht kunt voor zwarte zonnepanelen van topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs.