Uw specialist in zwarte zonnepanelen.
06-53823361

Informatie zwarte zonnepanelen

Steeds populairder

Het is u ongetwijfeld opgevallen dat steeds meer woningen en bedrijfspanden zijn voorzien van zonnepalen. De meeste panden beschikken over de traditionele blauwe zonnepanelen, maar sinds enkele jaren zijn er ook zwarte zonnepanelen op de markt. BlackPanel is aanbieder van deze zwarte zonnepanelen en merkt dat steeds meer mensen kiezen voor deze duurzame oplossingen.

Een stijlvolle oplossing

Zwarte zonnepanelen bieden een ideale uitkomst woningen en bedrijfspanden die in het zicht liggen. Met deze donkere panelen ziet een pand er al snel stijlvol uit en zorgt het niet voor een onaangename uitstraling.
Voor mensen die graag zonnepanelen willen aanschaffen, maar eigenlijk geen lelijke panelen op het dak willen laten plaatsen, zorgen zwarte zonnepanelen daarom de perfecte oplossing.

Kies voor zwarte zonnepanelen

Wij hebben er niet alleen voor gekozen om onze klanten zwarte zonnepanelen te bieden omdat wij deze zelf stijlvoller vinden, maar ook omdat wij merken dat veel klanten dit zien als een perfecte kans. Klanten zien immers steeds meer de meerwaarde van een pand als er zwarte zonnepanelen zijn geïnstalleerd in plaats van blauwe zonnepanelen. Een pand is hierdoor beter verkoopbaar, terwijl het prijsverschil in aanschaf slechts beperkt is.

Verschil tussen zonnepanelen

Bij BlackPanel kunt u terecht voor zwarte zonnepanelen, maar wat is nu precies het verschil tussen blauwe en zwarte zonnepanelen? Daar

Meer over het verschil tussen zonnepanelen >>

Aanbod zwarte zonnepanelen

BlackPanel heeft een aantal verschillende zwarte zonnepanelen voor u beschikbaar. Wij bieden uitsluitend zonnepanelen van de meest gerenommeerde producenten, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Meer over het aanbod zwarte zonnepanelen >>

Het belang van de omvormer

Het is belangrijk dat u kiest voor de juiste omvormer voor uw zonnepaneel. Wij leveren diverse omvormers voor uw zwarte zonnepanelen van o.a. SolarEdge en Effekta. Deze omvormers staan bekend om hun bewezen kwaliteit en zijn bovendien zeer scherp geprijsd. Wij zijn in staat om u hierover volledig te informeren en adviseren.

Meer over omvormers >>

Het rendement van zwarte zonnepanelen

Iedereen wilt uiteraard zoveel mogelijk rendement behalen van zwarte zonnepanelen. Er zijn nogal wat aspecten die van invloed zijn op het rendement. Hierbij kunt u denken aan de ligging van het pand en het type dak, maar er zijn talloze andere zaken te noemen. Wij geven u met alle plezier een deskundig advies op dit gebied. Dit advies kunnen wij verstrekken doordat wij gebruik maken van hoogwaardige software die aan de hand van talloze gegevens bepaalt op welke manier het hoogste rendement wordt gehaald uit zwarte zonnepanelen.

Meer over het rendement van zonnepanelen >>

Zwarte zonnepanelen

Wij zijn gespecialiseerd in zwarte zonnepanelen. Mensen kiezen doorgaans voor een zwart zonnepaneel als zij het aluminium framewerk van de traditionele zonnepanelen niet mooi vinden. Vandaar dat wij deze panelen veelal plaatsen op daken die in het zicht liggen en minder aanbrengen op platte daken.

Meer over zwarte zonnepanelen >>

Direct contact

Wacht niet langer met uw aanschaf

Kies vandaag nog voor de prachtige zwarte zonnepanelen van BlackPanel!