Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Belangrijke informatie over onze zonnepanelen

  Op deze pagina vindt u informatie over de zonnepanelen die wij verkopen en installeren. Heeft u verder nog vragen? Dan beantwoorden wij deze graag.

  Zwarte of blauwe zonnepanelen

  Het verschil tussen blauwe en zwarte zonnepanelen gaat verder dan alleen de kleur. Zo hebben blauwe zonnepanelen vaak wat meer rendement. Aan de andere kant vinden veel mensen zwarte zonnepanelen een stuk mooier.

  Omvormers voor zonnepanelen

  Een omvormer wordt gebruikt om de energie die door zonnepanelen wordt verzameld om te zetten in bruikbare stroom voor uw woning of kantoorpand. De keuze voor een omvormer heeft veel invloed op het uiteindelijke rendement. Lees alles over omvormers op de pagina ‘omvormers voor zonnepanelen‘.

  Het rendement van zonnepanelen

  Het rendement van zonnepanelen is afhankelijk van uw dak, het aantal zonnepanelen, het type zonnepanelen en het weer. Voor een accurate inschatting van het rendement voor uw woning of kantoor is een uitgebreide analyse nodig. Wij voeren deze analyse uit voor slechts € 25,-.

  Zonnepanelen in ons assortiment

  Een aantal jaren verkochten we enkel zwarte zonnepanelen. Nu bieden we het juiste zonnepaneel voor uw situatie. U kunt ons assortiment online bekijken of een analyse aanvragen. Hierbij kijken wij welk type het beste past bij uw wensen en woonsituatie.

  Scroll naar boven