Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Blackpanel: zonnepanelen voor bedrijven en particulieren

  Is het voor u tijd om zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of woning in Hendrik-Ido-Ambacht te installeren? Blackpanel is hėt adres voor zonnepanelen op maat. Wij leveren zonnepanelen van de allerhoogste kwaliteit tegen de allerlaagste prijs aan zowel particulieren als bedrijven. De vakkundige installatie van de zonnepanelen kunt u ook gerust aan ons overlaten. Wilt u direct de zonnepanelen kopen en laten installeren in Hendrik-Ido-Ambacht? Of wilt u meer weten over de kostprijs van zonnepanelen en wat ze aan rendement opleveren? Wij vertellen u er graag alles over!

   

  Voordelen zonnepanelen voor bedrijven

  Voor zowel bedrijven als particulieren in Hendrik-Ido-Ambacht zijn zonnepanelen zeer voordelig. Een ondernemer kan bijvoorbeeld gebruikmaken van de zogenaamde Energie investeringsaftrek (EIA). Die houdt in dat u de investeringkosten kunt aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Voor ondernemers is er ook de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). De specialisten van Blackpanel vertellen u graag precies wat de KIA voor ondernemers inhoudt

  Voordelen zonnepanelen voor particulieren

  Ook particulieren in Hendrik-Ido-Ambacht doen hun voordeel met de aanschaf van zonnepanelen. U kunt hiermee flink bezuinigen op uw energiekosten. Met de voortdurende stijgende energielasten is dat een fijn idee. De overheid heeft voor particulieren een aantal stimuleringsregelingen getroffen. Wilt u zonnepanelen kopen, maar kunt u ze eigenlijk niet betalen? Daarvoor is er de Energiebespaarlening. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze aantrekkelijke lening. Ook geniet u als particulier van een aantrekkelijk BTW-voordeel bij het kopen van zonnepanelen.

  Zwarte en blauwe zonnepanelen kopen

  Blackpanel verkoop zwarte en blauwe zonnepanelen. De zwarte zonnepanelen verkopen wij het meest. Ze zijn populair omdat ze beter aansluiten bij de kleur van een gemiddeld dak. En in het algemeen vinden mensen een zwart zonnepaneel gewoon mooier. Kwestie van smaak dus! Is dat voor geen issue? Dan kunt u ook kiezen voor blauwe zonnepanelen: ze zijn goedkoper. Meer weten over de prijzen en verschillen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Vraag het ons gerust.

  Aanbieding

  Analyse opbrengst zonnepanelen

  Overweegt u zonnepanelen te kopen in Hendrik-Ido-Ambacht? En wilt meer weten over de opbrengsten hiervan, voordat u ze koopt? Om te weten hoe u het hoogst mogelijke rendement haalt uit zonnepanelen op uw dak in Hendrik-Ido-Ambacht, kunnen wij een analyse maken met speciale software. Hiermee kunnen wij de opbrengsten tot in detail berekenen. Zo’n analyse doen wij voor een bescheiden bedrag.

  Kies Blackpanel voor zonnepanelen in Hendrik-Ido-Ambacht

  Zonnepanelen kopen en laten installeren op huis of bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht? Meer weten over de kosten en opbrengsten van zonnepanelen? Neem contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen op maat in Hendrik-Ido-Ambacht.

  Scroll naar boven