Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Bent u in regio Dordrecht op zoek naar een expert op het gebied van zonnepanelen? Kom dan in contact met Blackpanel, de specialist op het gebied van zonnepanelen. U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij verkopen onze zonnepanelen aan bedrijven en particulieren die willen investeren in een groenere toekomst en die willen besparen op hun energierekening. Naast de verkoop en levering van de zonnepanelen kunnen wij de zonnepanelen ook installeren. Wilt u ons direct inschakelen om zonnepanelen te installeren? Of wilt u eerst meer weten over onze zonnepanelen en de prijs? Neem dan contact met ons op.

   

  Zonnepanelen voor bedrijven en particulieren in Dordrecht

  Bent u als bedrijf of particulier in Dordrecht op zoek naar een manier om op uw energiekosten te besparen? Kies dan voor zonnepanelen. De aankoop van zonnepanelen wordt door de overheid nog extra aantrekkelijk gemaakt door verschillende regelingen te treffen. Bedrijven profiteren bijvoorbeeld van de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Bent u particulier? Dan heeft u een BTW voordeel wanneer u zonnepanelen koopt. Heeft u in Dordrecht op het moment niet de financiële middelen om zonnepanelen te kopen? Dan kunt u een Energiebespaarlening afsluiten.

  De zonnepanelen van Blackpanel

  Bij Blackpanel kunt u terecht voor zowel zwarte als blauwe panelen. Samen met onze specialist gaat u op zoek naar het type zonnepaneel die het best past bij uw situatie in Dordrecht. In ons assortiment vindt u verschillende zonnepanelen van de Taiwanese product Winaico. Deze producent maakt onder andere de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP, onze meest gebruikte modellen. Het is een fabrikant die veel investeert in nieuwe technologieën en het realiseren van de hoogste opbrengsten. Dit ziet u ook terug in de panelen die zij leveren. Wilt u graag Winaico zonnepanelen kopen? Dan profiteert u van een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Voor meer informatie over de zonnepanelen en de prijs neemt u contact met ons op.

  Het rendement van zonnepanelen

  Het rendement van uw zonnepanelen is erg belangrijk. Het rendement wordt in de eerste plaats bepaald door de hoeveelheid licht. Hoe beter het licht op het paneel terecht komt, des te hoger is het rendement. Om het hoogst mogelijke rendement te behalen in Dordrecht, maken wij gebruik van speciale software. Met deze software kunnen wij de opbrengsten tot in de detail berekenen. Tegen een klein bedrag kunt u al een volledige analyse uit laten voeren. Op deze manier kunnen wij zonnepanelen op maat realiseren in Dordrecht!

  Aanbieding

  Informatie en advies voor zonnepanelen in Dordrecht

  Wilt u in Dordrecht zonnepanelen kopen en laten installeren? Of wenst u meer informatie over onze zonnepanelen en de prijs? Bel ons dan via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over de kosten en installatie van zonnepanelen in Dordrecht.

  Scroll naar boven