Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Een zonnepaneelinstallatie op uw dak in Dirksland

  Wilt u graag verduurzamen en tegelijkertijd rendement behalen met zonnepanelen op uw pand of woning? Blackpanel voorziet u van advies, levert u zonnepanelen en installeert deze vakkundig voor u. Wij leveren zowel blauwe als zwarte zonnepanelen die altijd voldoen aan Europese normen zoals CE, IED en TUV. Blackpanel kan ook een dakanalyse uitvoeren tegen een klein bedrag op basis waarvan een ontwerp gemaakt kan worden. Onze gecertificeerde installateurs zorgen vervolgens dat uw huis in Dirksland wordt voorzien van een zonnepaneelinstallatie dat bij u past! Maak snel een afspraak en vraag vrijblijvend een offerte aan.

   

  Het verschil tussen blauwe en zwarte zonnepanelen

  Bij het kiezen van zonnepanelen kunt u vaak kiezen uit blauwe of zwarte zonnepanelen. Hiertussen zitten enkele verschillen, zoals prijs en efficiëntie. Natuurlijk is ook het uiterlijk een factor wanneer de panelen in het zicht zijn geplaatst. Blauwe panelen zijn over het algemeen goedkoper maar iets minder efficiënt. De zwarte panelen ogen vaak strakker en mooier, zijn efficiënter maar tevens iets duurder. Het prijsverschil is tegenwoordig echter niet heel groot meer. Blackpanel levert u zowel blauwe als full-black panelen!

  Zonnepanelen op maat geïnstalleerd

  Bij Blackpanel bouwen we op jarenlange ervaring in de zonnepanelen branche en het installeren daarvan. Zowel bij bedrijven als particulieren installeren onze monteurs professioneel volgens alle bestaande NEN normen. Bovendien werken wij alleen met eersteklas installatiemateriaal. Ook service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij gaan namelijk niet weg totdat alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd zodat u maximaal kunt genieten van zonnepanelen op uw huis in Dirksland!

  Zonnepanelen prijs en het rendement

  Bij het kiezen van zonnepanelen voor uw pand of woning in Dirksland is het goed om u niet te laten leiden door de specifieke paneelprijs. Wanneer u een bepaald oppervlak wil voorzien van zonnepanelen dan wilt u daar natuurlijk het maximale uithalen. Kijk daarom naar de prijs per kWh. Een iets duurder paneel kan namelijk efficiënter zijn en daarom meer opwekken. Uiteindelijk kan het zo zijn dat dit type paneel zich dan sneller terugverdient. Wij maken voor u graag deze analyse met onze speciale zonnepaneelsoftware. Ga voor groen en voor rendement met zonnepanelen in Dirksland!

  Aanbieding

  Neem in Dirksland snel contact op met Blackpanel

  Laat een specialist met u meedenken om uw dak te verduurzamen. Voordat u zonnepanelen gaat kopen helpen wij u met een technische en financiële analyse zodat u precies weet wat u krijgt. Maak daarom snel een afspraak met onze adviseur via: info@blackpanel.nl of bel: 06-53823361. Laat een expert meedenken voor zonnepanelen op uw dak in Dirksland!

  Scroll naar boven