Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Zonnepanelen kopen en laten installeren bij Blackpanel

  Wilt u in Den Bommel zonnepanelen kopen en direct laten plaatsen door een echte specialist op het gebied van Zonnepanelen? Dan zit u helemaal goed bij Blackpanel. De zonnepanelen zijn van uitstekende kwaliteit en worden tegen een zeer scherpe prijs verkocht. Wij verkopen aan bedrijven en particulieren in regio Den Bommel die mee willen werken aan een duurzame toekomst en willen besparen op hun energierekening. Blackpanel verzorgt naast de levering ook de installatie van de zonnepanelen. Wilt u ook zonnepanelen kopen en laten installeren in Den Bommel? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de prijs van de zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

   

  Zonnepanelen op maat voor bedrijven en particulieren in Den Bommel

  Het kopen en laten installeren van zonnepanelen is voordelig voor zowel bedrijven als particulieren. De overheid heeft verschillende regelingen getroffen om de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijker te maken. Bedrijven profiteren bijvoorbeeld van de Energie inversteringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Particulieren die op het moment niet de financiële middelen hebben om te investeren in zonnepanelen, kunnen gebruik maken van de Energiebespaarlening. Tot slot kunt u als particulier in Den Bommel ook nog profiteren van het BTW voordeel op zonnepanelen.

  Verschillende soorten zonnepanelen

  Wij van Blackpanel verkopen zowel zwarte als blauwe zonnepanelen. De panelen hebben een prachtige vormgeving en sluiten naadloos aan bij vrijwel ieder dak. In het assortiment van Blackpanel vindt u verschillende soorten panelen. De panelen die wij voornamelijk verkopen zijn de Winaico PERC modules tot 300WP en de Winaico full black 260WP. Dit zijn panelen van de Taiwanese producent Winaico die bekend staat om zijn panelen van hoge kwaliteit. Koopt u Winaico zonnepanelen in Den Bommel? Dan ontvangt u een productgarantie van 12 jaar en een gratis tweejarige verzekering op de installatie. Voor meer informatie over de zonnepanelen en de prijs neemt u contact met ons op.

  Het rendement van zonnepanelen laten berekenen

  Wenst u zonnepanelen te kopen in Den Bommel? Dan wilt u voordat u overgaat op de aankoop, eerst meer te weten komen over het rendement van de panelen. Het hoeveelheid licht bepaald in de eerste plaats het rendement van de zonnepanelen. Valt er meer licht op de panelen? Dan is het rendement ook hoger. Uiteraard wilt u een optimaal rendement behalen met uw zonnepanelen in Den Bommel. Daarom maken wij gebruik van speciale software. Met deze software kunnen wij de opbrengsten tot in de detail berekenen. Neem contact met ons op en laat voor een klein bedrag een volledige analyse uitvoeren. Zo profiteert u van zonnepanelen op maat.

  Aanbieding

  Neem contact met ons op voor zonnepanelen in Den Dommel

  Heeft u in Den Bommel interesse in zonnepanelen op maat? Wilt u de zonnepanelen direct kopen en laten installeren? Of wilt u eerst meer te weten komen over de kosten van zonnepanelen? Benader ons dan via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de installatie van de zonnepanelen in Den Bommel en de prijs.

  Scroll naar boven