Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Blackpanel: zonnepanelen voor bedrijven en particulieren

  Is het voor u ook de hoogste tijd om zonnepanelen op het dak van uw bedrijf of woning in Brielle te installeren? Blackpanel is hėt adres voor zonnepanelen op maat. Wij leveren zonnepanelen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs aan zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard dragen wij ook zorg voor een vakkundige installatie van uw zonnepanelen. Wilt u direct de zonnepanelen kopen en laten installeren in Brielle? Of wilt u meer weten over de kosten van zonnepanelen en welk rendement ze u opleveren? Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door. Wij informeren u graag!

   

  Voordelen zonnepanelen voor bedrijven

  Voor zowel bedrijven als particulieren in Brielle is het installeren van zonnepanelen zeer voordelig. Als bedrijf profiteert u bijvoorbeeld van de Energie investeringsaftrek (EIA). U kunt daarmee de investeringkosten aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook is er voor bedrijven de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Onze specialisten bij Blackpanel vertellen u graag meer over de voordelen van de KIA voor u.

  Voordelen zonnepanelen voor particulieren

  Ook voor particulieren in Brielle zijn zonnepanelen een goede en duurzame investering. Met het kopen van zonnepanelen voor uw woning kunt u fors besparen op uw energiekosten. Met de almaar stijgende energienota is dat de moeite waard. Om u een handje te helpen bij het kopen van zonnepanelen, heeft de Nederlandse overheid een aantal regelingen getroffen. Wilt u zonnepanelen kopen, maar kunt u ze eigenlijk niet betalen? Maak dan gebruik van de zogenoemde Energiebespaarlening. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze aantrekkelijke lening. Daarnaast kunt ook profiteren van een aantrekkelijk BTW-voordeel bij het kopen van zonnepanelen.

  Zwarte of blauwe zonnepanelen kopen

  Wij verkopen zowel zwarte als blauwe zonnepanelen. De zwarte zonnepanelen verkopen wij het meest. Ze zijn populair omdat ze beter aansluiten bij de kleur van een gemiddeld dak. En in het algemeen vinden mensen een zwart zonnepaneel mooier. Is dat voor u minder belangrijk? Dan kunt u ook kiezen voor blauwe zonnepanelen: ze zijn goedkoper om te kopen. Wilt u meer weten over de prijs en het verschil tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Vraag het ons gerust.

  Aanbieding

  Opbrengst van zonnepanelen

  Denkt u erover om zonnepanelen te kopen in Brielle? En wilt meer weten over de opbrengst van de zonnepanelen? Het rendement wordt in de eerste plaats bepaald door de hoeveelheid licht die op de panelen valt. Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengst. Om te weten hoe u het hoogst mogelijke rendement haalt uit uw zonnepanelen in Brielle, kunnen wij een analyse maken met speciale software. Hiermee kunnen wij de opbrengsten tot in detail berekenen. Voor een klein bedrag voeren wij voor u een volledige analyse uit, zodat u weet wat zonnepanelen op uw bedrijf of woning in Brielle opleveren, voordat tot koop overgaat.

  Neem contact op met Blackpanel voor zonnepanelen in Brielle

  Wilt u in Brielle zonnepanelen kopen en laten installeren op huis of bedrijf? Wilt u meer weten over de kosten en opbrengsten van zonnepanelen? Neem contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen op maat in Brielle.

  Scroll naar boven