Content voor Ingelogde Gebruikers

  Ja, ik wil een uitvoerige analyse en offerte op maat! € 25,-*

  De kracht van BlackPanel

  Goede garantie
  Lage prijzen
  Deskundige analyse
  Top kwaliteit
  Ervaren installateurs

  Bedrijven en particulieren kopen zonnepanelen bij Blackpanel

  Wilt u zonnepanelen kopen voor uw kantoor of huis in Barendrecht? Blackpanel heeft zonnepanelen voor u van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Wij leveren zonnepanelen aan particulieren en bedrijven in Barendrecht en omgeving. Ook de vakkundige installatie van de zonnepanelen doen wij natuurlijk graag voor u. Wilt u zo snel mogelijk zonnepanelen kopen? Of wilt u meer weten over de kosten en de baten van zonnepanelen in Barendrecht? Wij vertellen graag alles wat u wilt weten over het kopen en installeren van zonnepanelen.

  Zonnepanelen voor particulieren

  Particulieren in Barendrecht doen een zeer duurzame investering met het kopen van zonnepanelen. Met zonnepanelen op uw woning heeft u gegarandeerd een lagere energierekening dan u gewend was. Om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren zijn er een aantal overheidsregelingen. Wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen kopen, maar zijn ze eigenlijk te kostbaar voor u? Maak dan gebruik van de zogenoemde Energiebespaarlening. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze voordelige lening. Ook heeft u als particulier een aantrekkelijk BTW-voordeel als u zonnepanelen koopt.

  Zonnepanelen voor bedrijven

  Ook voor bedrijven in Barendrecht zijn er interessante regelingen voor het kopen van zonnepanelen. U profiteert als ondernemer bijvoorbeeld van de Energie investeringsaftrek (EIA), waarmee u de investeringkosten kunt aftrekken van uw bedrijfsresultaat. Ook kunnen ondernemers in Barendrecht gebruikmaken van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Meer weten? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van de KIA .

  Blauwe en zwarte zonnepanelen

  Wij leveren en installeren zwarte en blauwe zonnepanelen in Barendrecht. Maar wat zijn de verschillen tussen deze panelen eigenlijk? De verschillen zijn niet zo groot. Zwarte zonnepanelen zijn het populairst en worden het meeste verkocht. Dat is omdat ze qua kleur beter aansluiten bij de meeste daken. Bovendien vinden de meeste mensen zwarte zonnepanelen nu eenmaal mooier dan blauwe zonnepanelen. Maar wist u bijvoorbeeld dat blauwe zonnepanelen goedkoper in aanschaf zijn? Meer weten over de prijzen en de verschillen tussen zwarte en blauwe zonnepanelen? Wij leggen het u graag uit.

  Aanbieding

  Rendement van zonnepanelen

  Denkt u erover om zonnepanelen te kopen in Barendrecht? En wilt u weten wat het u oplevert? Dat hangt uiteraard vooral af van de hoeveelheid zonlicht die op de panelen valt. Wilt u weten hoe u het meeste rendement haalt uit uw zonnepanelen in Barendrecht? Vraag dan of we bij u een analyse maken met onze speciale software. Hiermee kunnen wij het rendement van zonnepanelen zeer gedetailleerd berekenen. Voor een minimaal bedrag doen wij deze uitgebreide analyse voor u.

  Contact met Blackpanel voor zonnepanelen in Barendrecht

  In Barendrecht zonnepanelen kopen en installeren op uw woning of kantoor? Meer weten over de kosten en de baten van zonnepanelen? Neem contact met ons op via 06-53823361, stuur een e-mail naar info@blackpanel.nl of vul ons contactformulier op de website in. Wij helpen u met uw keuze voor de juiste zonnepanelen in Barendrecht.

  zoeken

  Winkelwagen

  Scroll naar boven